Mediawijsheidcirkel

Mediawijsheidcirkel
Mediawijsheidcirkel

zondag 4 maart 2012

collage van wouter

1 opmerking:

  1. Geanalyseerd door: Evelien
    1.Er woont in ieder geval een kind, want dat haal ik uit de kinderwagen die er staat. Er kan een man alleen wonen of toch een stel, omdat ik twee glazen op tafel zie staan. Maar gezien de verdere indeling van het interieur kan het ook een alleenstaande vader zijn met een kind, omdat ik de indeling wat ‘mannelijk’ vind, door de geluidsinstallatie, boxen en het skateboard.
    2.Ik denk dat de bewoner(s) ongeveer tussen de 30-35 jaar zijn. Gezien de nogal fancy/hippe uitstraling van het interieur. Het kind zal tussen de 1-3 jaar zijn, gezien de vorm van de kinderwagen.
    3.De financiële situatie van deze bewoner(s) is boven modaal. Gebruik van luxe meubelen, zoals de banken en audioapparatuur. Het huis zelf oogt ook wat in de duurdere prijsklasse, heel ruim, veel glas. Ook de hippe, ik denk dat het lampen zijn, die aan het plafond boven het skateboard hangen komen luxe en duur op mij over.
    4.Een hobby van de bewoner is skateboarden, dat zie ik aan het skateboard en ik denk ook muziek luisteren, gezien de enorme boxen die er staan. Teven houdt deze persoon of personen van reizen, ik zie een beeld van een olifant, een leeuw op de bank en de planten die achterin staan doen me denken aan de jungle. Ik denk dat ze van verre reizen houden, waaronder Afrika.
    5.Deze bewoner(s) is/zijn heel netjes en ordelijk. Er is geen vuiltje, foldertje of iets te vinden. Misschien wel een tikje perfectionistisch. Ze komen mij niet echt warm en gezellig over, omdat het interieur dat niet uitstraalt door al het glasgebruik en weinig warme kleuren. Het zijn wel levensgenieters, gezien ze, als ik het goed geïnterpreteerd heb, van verre reizen houden, een wijntje op zijn tijd (er staat een fles wijn met glazen) en het luisteren van muziek.
    6.Ik zie nog een schaal met fruit, dat kan er op duiden dat ze gezond eten.
    7.Ik kan geen interpretatie geven aan het schilderij. Ik weet niet wat het schilderij voorstelt of wat erop te zien is, daardoor vind ik het lastig om deze te plaatsen.

    BeantwoordenVerwijderen